Over ons

  • Duurzaam
  • Flexibel
  • Veilig
Lansas levert rioolafsluiters en packersystemen. Systemen waarin jarenlange ervaring en knowhow samenkomen. Afsluiters die met de modernste productiemiddelen worden vervaardigd en tegelijkertijd synoniem staan voor vakmanschap.

Lansas wil het verschil maken met rioolafsluiters van ongekende kwaliteit. Een brede range aan verschillende maten bestrijkt nagenoeg het volledige toepassingsgebied. En wanneer het bestaande leveringsprogramma niet voldoende is, dan maken wij een maatwerk-afsluiter.

Daarmee kunnen we flexibel inspelen op klantenwensen zonder in te leveren op de vertrouwde Lansas kenmerken: veilig, flexibel en duurzaam.

Moderne productie, traditioneel vakmanschap

Hoogwaardige producten van constante kwaliteit kunnen uitsluitend in een moderne productieomgeving worden vervaardigd.

Onze productie is verregaand geautomatiseerd terwijl uit de keuze voor materialen nog het traditionele vakmanschap spreekt. Het machinepark brengt op unieke wijze snelheid en kwaliteit samen in ons productieproces

Wij ontwikkelen met een state-of-art robot

Bekijk de video

De systemen van Lansas worden al decennia lang ingezet voor een betrouwbare afsluiting van rioleringen. De schat aan kennis en ervaring die zo is opgebouwd wordt ingezet voor het leveren van een passende afsluiteroplossing. Tegelijkertijd vormt de knowhow de basis voor een deskundig advies.

Duurzaam - Flexibel - Veilig

wanddikte van 10 mm garandeert een langere levensduur

modulair opbouwen naar wens

Aramide vezelversterking maakt een sterke en robuuste afsluiter