Nieuws

Lees alles over ons meest recente bedrijfsnieuws en de nieuwste ontwikkelingen in onze innovatieve productlijn!

Overname Lansas BV

31 juli 2023

Oatey Co. (Oatey), leider in de loodgietersbranche sinds 1916, kondigde vandaag de overname aan van Lansas B.V. (Lansas), een fabrikant en distributeur van ondergrondse buizen en schijfpluggen gevestigd in Eijsden, Nederland.

Lansas is al meer dan 70 jaar een toonaangevende fabrikant van buis- en schijfpluggen voor de waterleidingmarkt in Europa. De Lansas pluggen, die worden gefabriceerd via een zeer efficiënt en geautomatiseerd productieproces, zijn van hoge kwaliteit, innovatief en ontworpen om aan de eisen van klanten te voldoen.

"Oatey is al tientallen jaren toonaangevend op de Amerikaanse markt voor waterleidingpluggen onder ons Cherne-merk", zegt Oatey CEO Neal Restivo. "De toevoeging van Lansas, zijn uitstekende medewerkers, zijn geavanceerde technologie en zijn productiefaciliteiten positioneert ons goed om onze aanwezigheid op de Europese waterleidingmarkt te vergroten. Het gebruik van de gecombineerde ervaring en expertise van Cherne en Lansas zal ons vermogen om onze klanten in Europa van dienst te zijn aanzienlijk vergroten."

Over Oatey Co.

Sinds 1916 levert Oatey betrouwbare producten van hoge kwaliteit voor de huishoudelijke en commerciële loodgietersbranche, met een toewijding aan het leveren van kwaliteit, het opbouwen van vertrouwen en het verbeteren van levens. Vandaag de dag heeft Oatey een uitgebreid productie- en distributienetwerk om duizenden producten te leveren aan professionele bouwers, aannemers, ingenieurs en doe-het-zelvers over de hele wereld.

Oatey is gevestigd in Cleveland, Ohio, en heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en China. Ga voor meer informatie naar www.oatey.com, of volg Oatey op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram.

Welkom bij ons Open Huis!

1 september 2023

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan ons speciale evenement: een Open Huis en Fabrieksrondleiding die je een kijkje achter de schermen geeft in onze fabriek. Dit is jouw kans om ons bedrijf beter te leren kennen, ons nieuwe team te ontmoeten en te genieten van heerlijk eten en drinken.

Datum 29 September  30 September 
Tijd 14.00-19.00 uur 13.00-18.00 uur
Locatie Zoerbeemden 1, 2-4 Eijsden - Nederland

Wat kun je verwachten?

Fabrieksrondleiding: Ontdek de geheimen achter ons productieproces en zie hoe onze hoogwaardige producten tot stand komen. Onze deskundige gidsen staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Kennismaking met ons team: Maak kennis met ons toegewijde en vriendelijke team. Leer meer over hun rollen binnen het bedrijf en hoe ze bijdragen aan ons succes.

Eten en drinken: Geniet van een smakelijk assortiment hapjes en verfrissende drankjes. Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken en te ontspannen met andere gasten.

Hoe kun je deelnemen?

Dit evenement is gratis toegankelijk voor iedereen. We vragen je wel om je vooraf aan te melden, zodat we voldoende eten en drinken kunnen voorzien voor alle gasten. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar m.deweert@lansas.eu . 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons Open Huis en hopen dat je een geweldige tijd zult hebben terwijl je meer te weten komt over ons bedrijf en ons team. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Tot dan!