Lansas iPlug

Lansas introduceert een slimme rioolafsluiter die kan laten weten waar hij is, hoe vaak hij is gebruikt, wat zijn prestaties zijn en wanneer hij een onderhoudsbeurt nodig heeft.

EQUIPMENT MANAGEMENT

De Lansas iPlug heeft een ingebouwde techniek om de omgeving waarin hij wordt gebruikt uit te lezen. Deze slimme ballonafsluiter heeft sensoren die verschillende variabelen zoals druk en temperatuur meten en rapporteert bovendien zijn locatie.

Niet alleen is het mogelijk om schade rapportage te ontvangen, met deze nieuwe technologie kan de klant ook betalen per gebruik. 

Wij ontwikkelen met een state-of-art robot

Bekijk de video

The data science revolution has come to stay. Even in pipe plugs their is a lot of data to collect. But much more important is what we can do with this data. We have succeeded in being the first pipe plug manufacturer to translate this data into relevant and useful information. 


Schade rapportage

De app meldt welke iPlug beschadigd is en verzamelt alle relevante gegevens, zoals vuldruk, temperatuur en leidingdiameter. Ook kun je eenvoudig afbeeldingen van het beschadigde item uploaden. Schade afhandeling was nog nooit zo eenvoudig.

Locatie

Volledige zichtbaarheid van waar uw apparatuur is. Laat gebruikers beschikbare apparatuur reserveren. Stel gebruikers verantwoordelijk en krijg inzicht in het gebruik en de staat van al uw iPlugs.

Pay-per-use (PPU)

De iPlug maakt het mogelijk PPU als businessmodel te gebruiken. De klant betaalt alleen voor het daadwerkelijke gebruik. De kosten van producten en diensten worden toegankelijker en transparanter. Op deze manier is het eenvoudig om de maandelijkse kosten te monitoren, gebaseerd op het werkelijke gebruik.